PIHAK MPP DENGAN KERJASAMA POS MALAYSIA MENAWARKAN PERKHIDMATAN POS SEMPENA CUTI SEMESTER AKAN DATANG. PIHAK MPP JUGA ADA MENJUAL KOTAK UNTUK KEMUDAHAN PELAJAR UDM DENGAN HARGA RM3.50. KAUNTER PENJUALAN KOTAK DIBUKA HINGGA JUMAAT (17 APRIL) DI KAFE BARU SEPERTI BERIKUT:

SESI 1 - 11.00 HINGGA 3.00 PETANG
SESI 2 - 8.00 HINGGA 11.00 MALAM

PERKHIDMATAN POS PULA ADALAH SEPERTI BERIKUT:

SESI 1 - 22 DAN 23 APRIL 2009
SESI 2 - 3 DAN 4 MEI 2009

* mula jam 9.00 pagi hingga 2 petang

"TOGETHER WE ASPIRE, TOGETHER WE ACHIEVE"


This entry was posted on Thursday, April 16, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

16 comments:

    iLiAiSyAh said...

    ooo ok... =)

  1. ... on April 16, 2009 at 12:37 PM  
  2. Anonymous said...

    Mahal siot RM3.50...huhuhu

  3. ... on April 16, 2009 at 2:23 PM  
  4. Fadzil said...

    Salam Ziarah...... semoga berjaya memimpin.... demi agama, bangsa & negara..........
    - YDP MPPUTHM -

    http://fadzilmahasiswa.blogspot.com/

  5. ... on April 16, 2009 at 11:49 PM  
  6. lonso said...

    new improvement.. well done

  7. ... on April 17, 2009 at 9:03 PM  
  8. Anonymous said...

    1stly, design cantik...
    saye nak dua...hehe
    xpyah pnat2 da jln kaki g 7.11 nak cari kotak...bagus2

    _Anonymous Baek_

  9. ... on April 17, 2009 at 11:11 PM  
  10. mujahid ANBU said...

    posto..posto...tahniah atas penyediaan perkhidmatan pos barang and motosikal..hebat gk..kalau kete leh x? hehehe...

  11. ... on April 18, 2009 at 12:21 AM  
  12. ainfarhana said...

    salam...
    trm ksh atas sokongan kalian
    kami buat tu smua adalah utk kesengangn student sndri,
    skrg xpyh susah2 nk g cri kotak,
    ad y puji cntik,so kotak tu ble jg gna utk simpanan sendri klu dh syg nk anta utk blik rumah tkut rosak ke
    lg pn skrg kn hujan
    so semua ni adalah salah satu alternatif untuk kemudahan pelajar

    terima kasih

  13. ... on April 18, 2009 at 1:50 AM  
  14. MPPUiTM09/10 said...

    salam dari MPPUiTM Malaysia..maaf la x tau nk inform ktne..erm juz nk ucap salam persahabatan dan sila2 la singgah blog MPPUiTM Malaysia n website MPPUiTM :-

    www.mppuitm0910-mppuitm0910.bolgspot.com

    www.mpp.uitm.edu.my

    salam...

  15. ... on April 19, 2009 at 2:28 AM  
  16. haziQah said...

    yep betul2 kotak mpp udm mmg cantik
    saya bli wlupon org lain kata mahal tp sbb cantik bli la boleh buat knangan heeee

  17. ... on April 20, 2009 at 11:11 AM  
  18. Ac@p T@iko said...

    Huhuhu...mahal la.RM3.50 blh makan nasik dengan ikan keli 2 ekor kat mok nah..Tapi takpelah.lawa punye pasai...beli la satu.hehehe

    SUPPORT MPP AS LONG AS THEY ALSO SUPPORT US (THE STUDENT)....

  19. ... on April 20, 2009 at 4:44 PM  
  20. mumtazulmuslim said...

    Salam. Tahniah diatas perkhidmatan pos yang disediakan Tapi kalau boleh temph lebih lama cth macam sem akhir ada yang balik lambat. Pasal harga thats okey. Jgn hiraukan komen student kata harga mahal. Kira untung mpp dah buat. Serupa juga mereka buat sendiri di mana-mana pos termasuk lagi duit minyak kan.... Good Luck. Wassalam.

  21. ... on April 20, 2009 at 8:27 PM  
  22. mujahid ANBU said...

    lupa nk puji lawa la blog MPP..berwajah baru...thanks Epul,asrul...

  23. ... on April 20, 2009 at 10:42 PM  
  24. Anonymous said...

    salam perpaduan...
    1stly..thankz 2 da new mpp..
    great job.nway u shud go blocks n rooms in order to promote yur product..I like da design n there are branding 4 all of u (MPP)..
    keep yur efforts..

    my comment-->
    1)Price is very reasonable
    2)Now..hard to find any "empty" boxes
    3)No need to go to Kt juz to send a box
    4)mpp very enjoy in selling da box at CAfe Baru..hehehe..wonderful moment 2 c all of u laugh n smile togeda..

    but...........
    1) plz improve da banner details cuz 2 small.i cant c
    2)i need 2 c Pres!! where is he?

  25. ... on April 20, 2009 at 10:49 PM  
  26. farahaina said...

    trm kasih atas sokongan semua...
    kitorg hepi sebab student pun hepi n enjoy nga kitorg..tu yg best!!!

  27. ... on April 21, 2009 at 12:41 PM  
  28. inkuxy said...

    mase ak tgk iklan jual box nie ak igt box kosong yg bodoh tue tp bl je ak tgk box tu,dsign lawa gler.....

    congrate r kt mpp kali ni cz jge kbajikn kitorg....hrga ak rs da bpatutn cz ms nisak jual box kt blk ak(mpp ptame yg smpai blk ak),dier ckp box nie order kt kelantan......jauh btol tmpt order box....... ala2 bdaulat la kununnya box tue..........

    congrate utk nisak ngn sumer2 mpp........

  29. ... on April 21, 2009 at 7:57 PM  
  30. Suhaila_annur said...

    Nice box.. Tahniah MPP.. Thanks kak nisa'.. Skali ngan rumate die jd mangse penjual kotak.. Hehe.. btw, congrate.. TERUSKAN PERJUANGAN MPP DALAM MENJAGA KEBAJIKAN STUDENTS.. SALAN UKHUWAH.. =)

  31. ... on May 7, 2009 at 10:51 PM