1. SEMUA PERSATUAN/KELAB PERLU MENGISI BORANG BUTIRAN JAWATANKUASA SEBELUM 15 FEBRUARI 2009. BORANG BOLEH DIPEROLEHI DARIPADA UNIT AKTIVITI, KELAB DAN PERSATUAN PELAJAR, HEPA DAN MUHAMMAD NABIL BIN NORHALIM (EXCO PERTUBUHAN DAN KELAB)

SEBARANG PERTANYAAN BOLEHLAH MENGHUBUNGI MUHAMMAD NABIL BIN NORHALIM (013-466 4818)

2. SEMUA PERSATUAN/ KELAB YANG INGIN MENJALANKAN SEBARANG AKTIVITI DI DALAM/DI LUAR KAMPUS (TERMASUK MESYUARAT DSB), PERLU TERLEBIH DAHULU MENDAPAT KELULUSAN DARI BAHAGIAN HAL EHWAL PELAJAR DAN ALUMNI.

MANA-MANA PERSATUAN/KELAB YANG GAGAL BERBUAT DEMIKIAN AKAN DIKENAKAN TINDAKAN TEGAS.

HARAP MAKLUM...


This entry was posted on Tuesday, February 10, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

  MPP UDM 08/09 said...

  Post ini diinputkan sebagai peringatan kepada para pelajar...
  Terutamanya pemimpin-pemimpin persatuan..

  Sebab sebelum2 ini banyak salah faham dan kesilapan dan pengabaian yang berlaku di kalangan student..

  contohnya pada pemilihan fakulti yang lalu, ada sesetengah pelajar mahupun calon yang salah faham bahawa calon yang mendapat undi tertinggi akan menjadi YDP persatuan..Pendapat ini jauh sekali menyimpang dari protokol demokrasi..

  oleh itu, pihak MPP mengambil tindakan akan memberi sebarang peringatan bagi memudahkan kefahaman lebih2 lagi untuk golongan sebegini...

  TQ

 1. ... on February 11, 2009 at 10:53 AM